Rooien

2014-11-28 09.24.21Boom rooien is een vakspecialisme, er zijn veel mensen die een boom kunnen rooien. Echter vereist het kennis en vakmanschap als de boom zich niet leent om ineens te laten vallen of als de boom tussen twee gebouwen door moet vallen. Bij Timber Thijssen Boomverzorging heeft een ieder de kennis en het vakmanschap dat vereist is voor het boom rooien in een omsloten tuin of anderziens moeilijk bereikbare locatie’s voor het rooien van bomen.

Kapvergunning

Voor het rooien van een boom heeft u over het algemeen een kapvergunning nodig. Het is echter afhankelijk van de geldende plaatselijke verordening bij u in de gemeente of u daadwerkelijk een kapvergunning nodig heeft. Door een vergunning check te doen op de site van de overheid weet u zeker of u een kapvergunning nodig heeft. Via deze link van omgevingsloket.nl kunt u zien wat er voor uw gemeente van toepassing is. Op de site omgevingsloket.nl van de overheid kunt u een menu doorlopen en deze geeft u precies aan of u wel of geen kapvergunning nodig heeft. Mocht het u niet lukken dan kijk ik graag even voor u wat de geldende regels zijn voor het kappen van een boom bij u in de gemeente.

Alles over boom rooien

Omdat een groot deel van ons werk bestaat uit het kappen en rooien van bomen heb ik daar een speciale site aan geweid. Op deze site ziet u een overzicht van de kosten en wat wij daar voor doen. lees meer op boomrooien.nl
start